Ghiţă, ploaie de acuzaţii la adresa DNA: Dacă înregistrarea a început să ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc

"O întreb pe doamna Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia în care ea cu Vasile Dâncu şi mine cântam cu lăutarii "La Chilia-n port", varianta cu statul de drept", a precizat Sebastian Ghiţă în înregistrarea video difuzată de România TV după dispariţia fostului deputat.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

România TV a difuzat în premieră, în urmă cu scurt timp, o înregistrare video cu Sebastian Ghiţă, despre care moderatorii spun că a fost lăsată la redacţie de omul politic în urmă cu o săptămână, relatează Hotnews.ro.

Fostul deputat PRU este căutat în acest moment de autorităţi după ce nu s-a prezentat la controlul judiciar săptămâna trecută. În înregistrare, Sebastian Ghiţă reia acuzaţii mai vechi la adresa DNA.

"Dacă înregistrarea a început să ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc. Ce se întâmplă azi în România e o chestiune de nedescris. S-a încercat deja şi poate că se va reuşi zdrobirea voinţei românilor şi întoarcerea votului pe care aceştia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, unor oameni care să construiască şi să dezvolte România. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei şi de către interese străine. Dragnea, care conduce PSD, a fost şantajat şi ameninţat şi presat să nu devină premier. Acelti procurori îşi permit să încerce să obţină denunturi chiar şi împotriva voinţei oamenilor", a declarat Sebastian Ghiţă în înregistrare.

"Am fost vizitat de un avocat apropiat de DNA care mi-a spus că dacă fac denunţuri împotriva lui Dragnea mai am o şansă. Au încercat şi acum doi ani împotriva lui Ponta. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îi vor aresta pe frate şi pe prietenii mei, iar preţul era un denunţ împotriva lui Dragnea, ca să fie blocat să devină premier... Am încercat să-i sensibilizez pe cei din Comisia SRI, dar şefii comisiei au fugit de răspundere. Realitatea e că sistemul a devenit un monstru", a adăugat fostul deputat.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.