Scandal în direct la Antena 3. Birchall a explodat: "E nesimţire ce faci!". Oana Stancu izbucneşte

Oana Stancu
Oana Stancu

Realizatorul Oana Stancu a izbucnit, miercuri, la adresa ministrului Justiţiei, susţinând că editorul emisiunii sale ar fi primit nişte mesaje de pe numărul Anei Birchall, unul dintre acestea fiind "Este nesimţire ce faci!"

Mesajele atribuite Anei Birchall ar fi fost trimise în contextul în care Stancu discută în studioul Antena 3 împreună cu invitaţii săi despre războiul de la vârful justiţiei şi miza desfiinţării SIIJ, relatează stiripesurse.ro.

La un moment dat, Oana Stancu a făcut referire la CV-ul ministrului Justiţiei şi la faptul că Ana Birchall a susţinut astăzi că nu este „în beneficiul actului de justiţie” existenţa SIIJ în forma actuală. În acest timp, pe ecran rula mesajul: Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Geoană.

„Editorul emisiunii a primit nişte mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu ştiu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimţire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că aţi greşit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiţi. Nu ne cunoaştem. În al doilea rând, cu siguranţă, vă referiţi la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-aţi primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiţi cu aceşti termeni la jurnaliştii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluaţi poziţia. Nu cred că este demnă de un ministru fie el şi revocat”, a declarat Oana Stancu, avertizând că aşteaptă scuze publice de la ministrul Justiţiei, altfel va face public întreg mesajul.

„Este un sms total inacceptabil”, a mai adăugat Stancu.

Reamintim că Birchall a intrat puternic în colimatorul PSD, fiind dezavuată inclusiv de premierul Dăncilă pentru poziţia ei vizând secţia pentru investigarea magistraţilor. Mai mult, şi Lia Savonea, şefa CSM s-a mobilizat împotriva lui Birchall, mergând până la a reclama un conflict la CCR. Savonea a susţinut că Birchall ar fi desfăşurat "acţiuni de subminare a activităţii CSM" şi "o ingerinţă gravă în activitatea procurorilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne