"S-au şterpelit 1,5 milioane de voturi" - Olguţa Vasilescu şi Ştefănescu acuză o fraudă uriaşă după alegeri

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Atât fostul ministru PSD al Muncii Olguţa Vasilescu, cât şi fostul secretar general Codrin Ştefănescu acuză că, la alegerile europarlamentare din mai, s-au furat masiv voturi, acesta fiind motivul pentru care Partidul a obţinut un scor atât de dezastruos.

Cei doi lideri social-democraţi îşi bazează teoriile pe opiniile lui Ionuţ Apahideanu şi Mirel Palada, fostul purtătorul de cuvânt al Guvernului Ponta.

"Vă place cum ne iau ţara înapoi?", a scris Olguţa Vasilescu, distribuind o postare a lui Apahideanu în care se prezenta procesul verbal de mai jos.

foto
foto (Ionut Apahideanu)

"Exemplu diaspora. SV 32, Bruxelles (no pun intended). Deci intră în secţie 1673 persoane (şi ca prezenţă, şi pe liste suplimentare), iar PV-ul zice, nonşalant, 5324 voturi valide plus 17 nule. Mno...", se arată în postarea lui Apahideanu.

Aceeaşi poză a fost distribuită şi de Codrin Ştefănescu, care a completat-o cu alte două imagini de la Cotroceni făcute cu ocazia ceremoniei de semnare a acordului naţional pro-Europa, în care apar Klaus Iohannis, Dan Barna, Ludovic Orban, Eugen Tomac şi Victor Ponta.

"Pentru grupul acesta s-au şterpelit 1,5 milioane de voturi! Ca să joace astăzi rolul de 'mari învingători'! Să semneze pact, să-şi bea şampania şi să se promulge singuri ca stăpâni ai ţării ! Iar noi ne facem că nu pricepem...", a precizat Codrin Ştefănescu.

Ce postări a mai distribuit Olguţa Vasilescu pe această temă:

Mirel Palada

De ceva zile încoace, Ionuţ Apahideanu se încăpăţinează să ne arate zeci, sute, mii de procese verbale de la secţiile de votare unde sărăcia aia de cheie de verificare nu se închide, semn că a fost o oareşce mânreală la mijloc.

Cînd le citeşti, îţi dai seama că unele din mermelelile identificate ar fi de-a dreptul haioase, dacă n-ar fi mai întîi triste şi penale şi degrabă ucigătoare de democraţie.

Problemele, ce să vezi, apar din cauza acelor pirdalnice de voturi pe listele suplimentare. Doar 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. Doar decît.

Repet, că poate n-aţi înţeles ordinul de magnitudine: un milion jumătate. Cea mai mare şi enormă şi pe faţă şi fără perdea fraudă electorală comisă vreodată în România.

Nimeni nu zice nimic. Cum să spui ceva împotriva democraţiei pe baza de soft prost pus la punct de nişte civili mediocri, care n-au înţeles cum trebuie minarite procesele verbale?

Te ia duba. Te calcă tramvaiul în sufragerie cînd mergi să-ţi iei compot din biblioteca, din spatele cărţilor de filosofie marxistă.

Nu se face aşa ceva. Nu e mai simplu să tăcem cu toţii din gură, ca vitele cele blege şi ascultătoare, ca cetăţenii cei pătrunşi de conştiinţă civică?

Acuma, că Ionuţ Apahideanu s-a apucat să scurme prin neconcordanţele din procesele verbale de la recent răposatele alegeri europarlamentare, ce-au făcut băieţii? Simplu. Au scos pur şi simplu selectiv de pe site procesele verbale care scot în evidenţă frauda la vot.

Nu-ţi vine să crezi ochilor: nu mai sînt acolo. Kaput. Nicht. Nada. Nici Orwell în 1984 nu s-ar fi gîndit la o asemenea soluţie brutală, elegantă, nazistă. Ce nu e nu se fluieră. Unde, dom’le, fraudă? Unde? Nu vedeţi că nu există? Nu vedeţi că nu vedeţi? Hai, lăsaţi gargara. Circulaţi. Circulaţi.

Ionuţ Apahideanu

Începem să primim diverse sesizări de la cetăţeni din toată ţara cu privire la omuleţii verzi din ziua alegerilor.

La secţia 82 Bihor de pildă, avem aşa:

- 535 buletine întrebuinţate şi 535 voturi recuperate din urne,

dar

- o prezenţă la vot de 1049 (omiepatruzecişinouă) persoane, cifră identică în fişierul SIMPV şi în procesul verbal.

Deci, prin diferenţă, 514 omuleţi verzi doar în secţia asta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne