Romney se declară pregătit să îşi asume învestitura republicană

(EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
07.03.2012

Fostul guvernator de Massachusetts Mitt Romney a declarat marţi că este pregătit să îşi asume învestitura republicană şi să îşi conducă partidul spre o victorie în faţa preşedintelui democrat Barack Obama, în noiembrie.

"Sunt pregătit să conduc partidul nostru şi sunt pregătit să conduc naţiunea noastră spre prosperitate", a declarat Romney la Boston, înainte de încheierea Super Tuesday.

Romney a evocat cele trei state în care a câştigat marţi - Vermont, Virginia şi Massachusetts - adăugând că este convins că va înregistra şi alte victorii până la finalul maratonului electoral de marţi.

"Voi obţine această învestitură", a spus Romney, adăugând că echipa sa campanie numără delegaţii de care mai are nevoie pentru a-şi asigura învestitura la convenţia Partidului Republican din august, şi zilele până la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie.

Din totalul de 1.144 de delegaţi necesari pentru a obţine învestitura republicană la convenţia din august, peste 400 sunt în joc în statele care au votat marţi.

Înainte de acest maraton electoral, Romney se bucura deja de sprijinul a 203 delegaţi, faţă de 92 Santorum, 33 Gingrich şi 25 Ron Paul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor