"Români, ieşiţi la vot şi votaţi fără penali!" - Marşul dinspre Piaţa Victoriei spre Cluj continuă

Mihai Manolea
Mihai Manolea (Epoch Times România)

Marşul dintre Bucureşti spre Cluj iniţiat de bucureşteanul Mihai Manolea pentru a-i mobiliza pe români la vot continuă. Manolea şi colegul său de drum au trecut de Feldioara, Braşov, fiind pe cale să părăsească judeţul.

Deşi are dificultăţi la mers din cauza unei răni căpătate pe drum la un picior, Mihai Manolea - protestatar din Piaţa Victoriei - îşi continuă neabătut drumul cu gândul că, dacă el va reuşi să facă sute de kilometri pe jos, românii se vor simţi şi ei mobilizaţi să iasă pe 26 mai din case şi să facă cei câţiva paşi necesari până la cabinele de vot.

"Gândurile sunt pozitive, cu excepţia că mai cad câteva lacrimi de durere la piciorul stâng. (...) Nu cedez indiferent de risc. Oamenii au aplaudat marşul meu şi mii de claxoane mă întâmpină pe şosele.

Am fost oprit de Poliţia Buşteni, dar marşul fiind declarat, n-au avut ce face decât să-mi ureze drum bun! Iar în zona Timişul de Jos, Poliţia rutieră m-a oprit să-mi comunice că mai mulţi conducători auto le-au cerut să mă verifice cine sunt... căci mă îndrept spre Braşov cu steagul în mână. S-au informat la Jandarmerie prin staţie şi după confirmare mi-au permis continuarea marşului în aceleaşi condiţii. Vă mulţumesc! Voi continua!

Români, ieşiţi la vot şi votaţi fără penali!", a declarat Mihai Manolea pentru Epoch Times.

Vă invităm să urmăriţi şi declaraţiile făcute de participanţii la marş, cu câteva momente înainte de ora plecării.