Roland Garros. Simona Halep este imbatabilă! Victorie spectaculoasă în faţa Igăi Swiatek (video)

"Consider că a fost cel mai bun meci al meu aici, am jucat foarte bine, iar ea a fost un pic nervoasă pentru că a jucat pe acest teren. Mă aşteptam la un meci dificil.." - Simona Halep.
Simona Halep trece uşor de poloneza Iga Swiatek la Roland Garros.
Simona Halep trece uşor de poloneza Iga Swiatek la Roland Garros. (Getty Images)
Marius Drăgoi
04.06.2019

Simona Halep (27 ani, 3 WTA) a obţinut o nouă victorie la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, de data aceasta în faţa polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA), căreia nu i-a lăsat nici o şansă, oponenta sa cedând după doar 45 minute de joc efectiv cu scorul de 6-1, 6-0.

Un joc excepţional făcut de Simona, care a arătat din nou o formă maximă, un succes care o apropie şi mai mult de performanţa realizată anul trecut la competiţia din capitala Franţei. Fosta lideră mondială nu a avut deloc momente de ezitare, a avut un serviciu impecabil, a dominat tehnic şi tactic, punând-o în dificultate pe adversara sa, care a cedat rapid datorită presiunii exercitate de constănţeancă.

''Consider că a fost cel mai bun meci al meu aici, am jucat foarte bine, iar ea a fost un pic nervoasă pentru că a jucat pe acest teren (Philippe Chatrier, n. red.). Mă aşteptam la un meci dificil, deoarece antrenorul mi-a spus că loveşte imprevizibil, că e greu de înţeles stilul de joc. Aşa că eram pregătită pentru asta, dar a fost mai bine decât speram'', a declarat campioana en-titre la finalul duelului.

"Când eram copil o priveam la televizor şi acum am jucat cu ea. Sper să câştige din nou Roland Garros la felul în care joacă. M-a surprins teribil prin faptul că eu pregăteam acţiunea într-un anumit fel şi ea îmi răspundea exact invers la ce mă aşteptam. Nu eram pregătită pentru astfel de răspunsuri şi nu am ştiut cum să le fac faţă." a mărturisit la rândul ei Swiatek.

În continuare, Halep va înfrunta o altă tânără iubitoare a sportului alb, americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), care a dispus cu 6-3, 6-0 de spaniola Aliona Bolsova. Pentru Anisimova va fi primul sfert de finală la un turneu de Mare Şlem.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor