Revoltă în Opoziţie: Sluga obedientă şi ticăloasă a lui Dragnea, în mod abject, anchetează manifestanţii anti-PSD

Carmen Dan
Carmen Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut în mod imperativ liderului PSD Liviu Dragnea şi „acoliţilor săi” să înceteze de îndată orice formă de intimidare şi de represalii împotriva românilor care protestează paşnic . În acelaşi timp, liderul liberalilor a criticat în termeni extrem de duri acţiunile ministrului de Interne Carmen Dan despre care spune că „recurge în mod abject la anchetarea manifestanţilor anti-PSD pentru a-i intimida”.

„Sluga obedientă şi ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan recurge în mod abject la anchetarea manifestanţilor anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim şi paşnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-şef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd şi penibil în victima unor asasini şi bătăuşi închipuiţi în timp ce foloseşte jandarmeria şi toate forţele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani şi jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din puşcării”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL consideră că ceea ce face Carmen Dan în acest context este de fapt „folosirea abuzivă a funcţiei de ministru de Interne” şi îi aminteşte acesteia că „MAI nu e la dispoziţia lui Dragnea, nici a diversiunilor acestuia, ci a românilor”.

„Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcţie care ar trebui să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor la manifestarea liberă şi paşnică a nemulţumirilor lor faţă de guvernarea ţării. În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcţiei de ministru de Interne împotriva unor cetăţeni care protestează paşnic şi trece de la folosirea forţei împotriva lor, aşa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august, la ameninţări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea şi a infractorilor din PSD.

Ministerul de Interne nu e la dispoziţia lui Dragnea, nici a diversiunilor acestuia, ci a românilor. Nimeni nu a văzut presupusele violenţe clamate de Dragnea. De altfel, liderul PSD este într-un delir al minciunilor şi al scenariilor de cea mai joasă speţă cu care încearcă să-şi acopere prăbuşirea şi izolarea de români şi de partenerii europeni ai României”, a subliniat Orban.

În final, preşedintele PNL l-a avertizat pe Dragnea, cerându-i să înceteze orice formă de intimidare şi represalii împotriva celor care protestează paşnic.

„Vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru Liviu Dragnea şi acoliţii lui care se folosesc de instituţiile statului împotriva cetăţenilor: să înceteze imediat orice formă de intimidare şi de represalii împotriva celor care protestează paşnic în această ţară! Închipuirea a tot felul de ameninţări pentru a vă apăra cu toate forţele de ordine pe care le aveţi la dispoziţie de revolta oamenilor cinstiţi are un singur leac, votul cetăţenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori şi de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpaţi!”, a conchis Orban.

Reamintim că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi, la Oradea, în cadrul unei conferinţe de presă, că „huiduitorii" lui Dragnea de la Iaşi şi Galaţi vor fi anchetaţi întrucât „au trecut în planul penal”.

"În acest moment, structurile de poliţie şi structurile de jandarmerie, cele care au intervenit, fac o evaluare serioasă, vizualizează imagini şi identifică persoane pentru a putea face ceea ce dispune inclusiv Codul penal. Vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent deoarece cred că este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal. Vreau să vă asigur, în acelaşi timp, că Jandarmeria Română va permite oricărui partid politic să îşi desfăşoare campania electorală, în limitele legii", a declarat ministrul de Interne.

Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne