Recordman în “arta” traseismului politic. După pelerinajul în 6 partide, ar putea urma nr. 7

Cristi Manolache
Cristi Manolache (Facebook)

Cristi Manolache, cunoscut sub numele de “Legionarul” sau “Cristinel”, are în spate o experienţă bogată în traseismul politic, făcând parte până acum din nu mai puţin de 6 partide şi, posibil, chiar să intre în cel de-al şaptelea în efortul său de a câştiga cursa pentru Primăria Bacău, relatează B1 TV.

Fost membru al Legiunii Străine, Manolache a deţinut de-a lungul timpului mai multe funcţii publice, iar în acest an se pregăteşte pentru cea de-a treia candidatură la primărie.

La ultimele alegeri, în 2016, “Legionarul” a fost la un pas să ocupe fotoliul de primar dacă s-ar fi organizat două tururi de scrutin. Pesedistul Cosmin Necula a ieşit triumfător cu 35%, pe locul al doilea a ieşit Manolache, de la PSRO, cu 16%, iar pe locul 3, la mică diferenţă, penelistul Dragoş Luchian.

De asemenea, Manolache a fost în Consiliul Local în 2018, după ce în urmă cu doi ani, în 2016, candidase din partea PMP pentru Parlamentul României.

„Da, strâng semnături, dar voi anunţa din partea cărei formaţiuni candidez atunci când înscrierea mea va fi validată de Biroul Judeţean. Nu voi merge independent”, a afirmat Manolache pentru Ziarul de Bacău.

În ceea ce priveşte traseismul său politic, până în prezent, “Legionarul” a fost membru în şase partide – PSD, PC, PER, UNPR, PSRO şi PMP – şi a activat şi ca independent.