Reacţia PMP după ce a fost lăsat pe dinafară de PNL şi USR-PLUS la negocierile pentru Capitală

Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a reacţionat dur, via Facebook, după ce partidul său a fost lăsat pe dinafară la negocierile pentru alegerile locale din Capitală dintre PNL şi USR-PLUS.

"Exact acesta e motivul pentru care PMP s-a bătut pentru revenirea la două tururi de scrutin: nu au cum să decidă 4-5 politicieni ce partide pot sta la masă, ce candidaţi sunt mai buni, cine are şanse mai multe. Democraţia înseamnă vot la urne, nu înţelegeri după bunul plac al unora. Ipocrizia nu mai are măsură în discuţiile despre candidaturile de la Bucureşti.

Un partid (USR) care l-a votat pe socrul lui Victor Ponta la Curtea de Conturi şi care-şi bea socata cu Ponta pe furiş încearcă acum să ţină lecţii de moralitate. Despre vremurile când Ponta şi PSD/USL făceau praf statul de drept, când Constituţia era terfelită aţi uitat?!

Doar cetăţenii decid ce candidat e mai bun; doar cetăţenii aleg cine să-i reprezinte. Asta e democraţia! Fără ipocrizie", a transmis Ioana Constantin.

Reamintim că PNL a bătut palma, vineri noapte, cu alianţa USR-PLUS pentru alegerile locale din Bucureşti. În acest context, PMP va merge singur la alegerile din capitală, cel mai probabil Traian Băsescu ca locomotivă, fostul şef al statului urmând să candideze la Primăria Capitalei.