Reacţia Anei Birchall despre candidatura "punctişorului" Streinu Cercel pe listele PSD

Ana Birchall
Ana Birchall (Epoch Times România)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a ironizat candidatura managerului Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală, Adrian Streinu Cercel, pe lista PSD pentru Senat, unde se află pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

"Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medicală! Ne amintim cu toţii declaraţiile pline de înţelepciune ale domnului Streinu-Cercel când ne comunica că 'focarul e un punctişor pe harta Chinei. Riscul ca virusul să ajungă în România e substanţial redus'. Uite că 'blatul Firea – Streinu Cercel se oficializează şi cei doi vor fi senatori PSD. Rafila va fi deputat PSD'! ... iar 'punctişorul' are şanse să ajungă în Parlament!", a declarat Ana Birchall.

De ironiile fostului ministru al Justiţiei nu a scăpat nici avocatul Gheorghe Piperea.

"Apropos, văd ca pe listă se află şi un domn avocat cu nume de condiment şi atât de lăudat şi promovat de ruşii de la Sputnik... dacă ajunge în Parlament sunt şanse reale să facă mult mai multe măgării decât Iordache şi gaşca ... numai că le va face mai sofisticat!", a precizat Ana Birchall.

În final, fostului ministru a rugat "gaşca Firea / avocatul cu nume de condiment, promovat atât de intens de ruşii de la Sputnik" să îşi retragă "postacii" de pe pagina sa.

"Nu de alta dar pur şi simplu se fac de râs!", a adăugat Ana Birchall.