Rareş Bogdan: Vom tăia numărul bugetarilor de lux care căpuşează banii românilor! În regim de urgenţă

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătite cu indemnizaţii uriaşe, a transmis, pe pagina sa de socializare, fostul jurnalist Rareş Bogdan, cap de listă al liberalilor la alegerile europarlamentare.

"Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administraţie bănoase. Maxim 3. Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administraţie, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur. Voi cere parlamentarilor PNL să taie prin lege numărul bugetarilor de lux care căpuşează banii românilor! În regim de urgenţă", a precizat Rareş Bogdan.

Fostul jurnalist a subliniat că "aristocraţia bugetară" are acum de ce să se teamă.

"Ştiu că va fi greu. NU mă voi opri. Aristocraţia bugetară are de ce să se teamă. Şi nu doar ei. Bugetarii de lux sunt însă primii pe care îi voi targeta, toate acestea dublate cu măsuri clare de susţinere a economiei de piaţă reale. Nu se poate să putem hrăni 70/80 de milioane de oameni şi să nu fim în stare nici măcar să ne hrănim pe noi. Nu se poate să fim singura ţară care importă peste 70%, adică 84%, aluat congelat din care spunem că mâncăm zilnic pâine 'proaspătă'", a precizat Rareş Bogdan.

Potrivit liderului PNL, nu se poate să nu fim în stare să sprijinim micii fermieri şi producători, agricultura şi zootehnia românească, astfel încât să importăm până şi pătrunjel, mărar, cartofi şi usturoi în cantităţi de peste 70% din ce se vinde şi cumpără pe piaţa românească.

"Nu se poate ca din lipsa centrelor de colectare să fie nevoiţi mii de crescători de vite sau oi sa să dea laptele animalelor sau să îl arunce pe câmp. Şi exemplele sunt înfiorător de multe acum despre lucruri care nu merg, dar cu soluţii clare şi unele imediate, de rezolvat chiar şi din Opoziţie!", a mai punctat Rareş Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne