Rareş Bogdan, ieşire dură la adresa lui Teodorovici: Bou patentat, de o aroganţă oarbă, un nimeni în drum cu perucă

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Duelul verbal dintre prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan şi fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici escaladează în spaţiul public. După ce fostul ministru PSD l-a etichetat pe europarlamentarul liberal drept „mârlan”, fostul jurnalist îi dă o nouă replică acidă într-o postare pe Facebook miercuri noaptea.

„Acestui bou patentat, de o aroganţă oarbă, un nimeni în drum cu perucă în loc de păr, îi este ruşine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie ruşine de propriul lui nume, ‘Orlando minte puţină’???? Doamne fereşte. Boul nu e bou destul, dacă nu e şi fudul, arogant, ca un gâscan.......Peruchierul loveşte din nou”, a izbucnit Rareş Bogdan.

Liderul PNL se referă la o declaraţie făcută de Teodorovici la România TV în care fostul ministru a cerut să nu i se mai spună "Orlando".

Mai exact, Teodorovici l-a catalogat drept „măgar” pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, miercuri seara, arătându-se deranjat de folosirea prenumelui Orlando şi spunând că preferă să i se spună Eugen Teodorovici.

"Orlando mi-a zis mârlanul ăla de Rareş şi Guşă. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ‘dandy de la Fonduri Europene’ şi căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. Ăsta e numele meu, aşa m-au botezat părinţii mei. Nu am fost mai mult de 20 de ori în cluburi sau discoteci, dar am rămas cu ‘Orlando Discotecarul’", a declarat Teodorovici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne