Radu Mazăre: Dacă nu aveam cluburi staţiunea Mamaia era pustie de 1 Mai

Fantani in centrul statiunii Mamaia. (ro.wikipedia.org)
Epoch Times România
03.05.2011

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, luni, că dacă în Mamaia nu erau cluburi staţiunea nu ar fi avut turişti în minivacanţa de 1 Mai şi că intenţionează să mărească numărul acestora cu firme renumite pe care le va aduce de la Moscova şi din ţări arabe.

Referitor la staţiunea Mamaia, Mazăre a afirmat ironic, într-o conferinţă de presă, că de 1 Mai staţiunea a fost "senzaţională, cu soare frumos, mare, apă caldă, azur, insule, bărcuţe, cu tot ce trebuie de oferit românilor, pentru a face turism pe litoral", adăugând ulterior că dacă nu existau cluburi, staţiunea era "moartă".

Primarul Constanţei a spus că atunci când va putea să se ocupe "mai serios" de turism, principalul lui scop va fi să aducă în staţiunea Mamaia şi un club de renume din Moscova şi să deschidă piaţa către statele arabe.

"Cu distracţia am deschis acum, de 1 Mai. Dacă nu erau cluburile era pustiu de 1 Mai. Pentru că vrem, nu vrem, asta e ţara, avem doar două luni de căldură la Constanţa", a spus Mazăre.

El a adăugat că urmează să studieze ordonanţa pe care a emis-o recent Ministerul Turismului, care "vrea să demoleze" construcţiile de pe litoral.

"Asta este diferenţa de viziune, eu vreau să construim şi să aducem cât mai multe cluburi, ei vor să se blocheze tot", a declarat Radu Mazăre.

Prezentă luna trecută la Constanţa, pentru semnarea unui contract european privind construirea unei parcări supraetajate lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, i-a spus primarului Radu Mazăre că pe litoral trebuie construit, însă în mod legal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor