PSD strânge rândurile. Grindeanu s-ar putea întoarce. La ce va trebui să renunţe însă fostul premier?

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Sorin Grindeanu, fost premier exclus din PSD pe vremea lui Liviu Dragnea este invitat la şedinţa Comitetului Executiv al organizaţiei Timiş. CEx-ul respectiv este primul de când conducerea a fost preluată de Alfred Simonis, finul lui Grindeanu. Invitaţia a fost acceptată în condiţiile în care, ca şef al ANCOM, lui Grindeanu îi este interzis să facă politică, relatează debanat.ro.

Reamintim că în timpul războiului său cu Dragnea, Grindeanu promitea dezvăluiri despre OUG 13, OUG 114, dezvăluiri pe care nu le-a mai făcut după ce, între timp, a fost numit de PSD la şefia ANCOM.

Potrivit sursei citate, Grindeanu are o relaţie foarte rece cu proaspăt demisionarul preşedinte al PSD Timiş, Călin Dobra, şi una foarte bună cu “interimarul” Simonis.

Interesant este că surse din PSD au declarat pentru Realitatea Plus că Grindeanu a redevenit membru PSD acum 2 săptămâni, când Florin Iordache, iniţiatorul controversatei OUG 13, care a scos sute de mii de persoane în stradă, i-a recunoscut calitatea de membru în urma excluderii ilegale.

Sursele menţionate mai spun că Sorin Grindeanu are la dispoziţie, potrivit legii, 90 de zile să se decidă dacă rămâne membru PSD sau şef la ANCOM.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne