PSD, la ceas de Congres. Este oficial: Viorica Dăncilă - candidatul partidului la prezidenţiale

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Social-democraţii s-au reunit sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la Congresul în care a fost validată - în unanimitate - candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

Congresul, la care au participat sute de pesedişti, a fost unul pur formal, din moment ce Viorica Dăncilă nu a mai avut contracandidaţi, toţi dintre ei s-au retras între timp.

Iniţial s-au înscris în cursă, alături de şefa PSD, Gabriela Firea, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor şi Liviu Pleşoianu, care va candida oricum ca independent.

La eveniment a participat şi preşedintele PES, Sergei Stanishev.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a desemnat-o, în iulie, pe Viorica Dăncilă drept candiat al partidului la prezidenţiale, în ciuda poziţionării foarte slabe în sondaje.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne