Protestatarii l-au vizitat pe Iordache: I-au vandalizat casa. Pesedistul şi-a lovit maşina când a dat să plece

Câţiva protestatari au mers acasă la fostul ministru Florin Iordache, artizanul OUG 13, şi i-au vandalizat vila. Mai mult, pesedistul şi-a lovit maşina când a dat să plece.
foto
foto (Andreea Ram Micu)

Revoltaţi de gestul obscen făcut în Parlament, câţiva protestatari, printre care celebrul Marian Ceauşescu, i-au făcut o vizită acasă fostului ministru al Justiţiei, Florin Iordache. Mălin Bot a transmis live evenimentul pe contul său de Youtube.

Cetăţenii au lipit pe uşa garajului vilei lui Iordache hârtii cu mesaje care conţineau acelaşi gest obscen pe care l-a arătat el în plen - degetul mijlociu.

În acelaşi timp, i-au sunat la poartă şi şi-au strigat nemulţumirile.

Mai mult, pe poarta de la intrare au scris "M**E" şi i-au umplut gardul cu semne obscene. De asemenea, pe uşa garajului au scris "Demisia".

Întrebat de Mălin Bot de ce a decis să-i vandalizeze casa, Marian Ceauşescu a replicat: "E un om politic care îşi bate joc de un popor, care arată acele semne obscene în loc să apere interesul poporului, îl jigneşte într-un hal. Acel semn incalificabil l-a văzut un mapamond. Şi noi i-am răspuns. Sunt spray-uri de pom de iarnă, se pot lua."

În timp ce protestatarii erau în faţa porţii lui Iordache, s-a deschis uşa garajului şi a ieşit chiar Iordache cu maşina, pe care a şi lovit-o uşor de un alt autoturism parcat în faţa casei sale - un BMW de serviciu de la Parlament - atunci când a întors să plece (vezi minutul 24:00 din video).

"Nu vă este ruşine ce-aţi făcut? Ciordache! Huooo. Hoţuleee! Nu scăpaţi, bă!", au strigat protestatarii.

N-a durat mult şi au apărut şi echipajele de poliţie la faţa locului, care i-au legitimat pe manifestanţi.

Ulterior, Poliţia Ilfov a transmis că agenţii s-au deplasat la faţa locului după o sesizare la 112 şi i-au amendat cei şase protestatari prezenţi cu 1.800 de lei, câte 300 de lei fiecare.

foto
foto (Andreea Ram Micu)

foto
foto (Malin Bot)

foto
foto (Malin Bot)

foto
foto (Andreea Ram Micu)

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu protestul.