Protest la Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea: "Cel mai puternic om, l-au arestat să nu fie contracandidat la nazist"

Protest la Cotroceni
Protest la Cotroceni (Epoch Times)

În jur de 40-50 de persoane au răspuns unui apel la mobilizare lansat pe Facebook către "patrioţii adevăraţi" şi au ieşit să protesteze lângă Palatul Cotroceni, pentru demisia preşedintelui Iohannis şi eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare.

Puţinele persoane ieşite la protest au susţinut că dosarul lui Dragnea este unul politic şi că liderul PSD n-a avut un proces drept, motiv pentru care judecata ar trebui să se reia, că Dragnea a ajuns la închisoare fiindcă voia să scape România de o presupusă tiranie a Vestului care ne otrăveşte cu alimente toxice şi, nu în ultimul rând, că Iohannis e cel care ar trebui să fie la Rahova fiindcă are 6 case şi "a vândut 22 de copii."

"Din 1990 până acum absolut toţi conducătorii PSD au avut de suferit, Năstase, Geoană, Ponta şi acum i-a venit rândul lui Dragnea. E o coincidenţă, eu nu cred în coincidenţă. Atâta l-au alergat, l-au chinuit încât au scăpat de el la zdup. Pentru Iohannis, pentru Orban, pentru Cioloş. (...) Cred că se întâmplă ceva necurat, prea au fost aranjate, referendum, alegeri", a susţinut o protestatară.

"PSD şi ALDE ne-a mărit salariile şi pensiile, avem prosperitate. (...) Cereţi contractele lui Rareş Bogdan, că ţara vrea să ştie câţi bani a mâncat de la poporul ăsta. De ce n-are tupeu şobolanul să iasă să ne spună. (...) Să dea Pîslaru şpaga de la Dragnea", au intervenit alţi protestatari.

"Cel mai puternic om, l-au arestat să nu fie contracandidat la nazist, la ăsta care a vândut copii, e dovedit, a recunoscut el pe gură", a mai susţinut o protestatară.

"Directorul de la ARO a fost omorât, uzina a luat-o americanii. Ce a făcut SRI-iul? Cine l-a omorât pe director? Soacră-mea? (...) Noi suntem sclavi ai americanilor şi atât".

Deosebit de vocali, protestatarii au tunat şi fulgerat contra lui Iohannis şi au susţinut că jurnaliştii trebuie să se preocupe de casele preşedintelui Iohannis şi de cum s-a îmbogăţit Rareş Bogdan, în loc să "manipuleze lumea".

O persoană mai agresivă s-a precipitat spre cameramanul Epoch Times, părând că vrea să lovească peste cameră, fiind oprit însă de un jandarm. O doamnă în vârstă a împins reportera Epoch Times şi, în genere, echipei noastre i s-au adresat cuvinte jignitoare şi acuzaţii nefondate precum faptul că ar fi haştagişti, plătiţi de Soros etc. Persoana care a fost agresivă cu cameramanul a vrut să-şi dea pantalonii jos şi să ne arate fundul, dar a intervenit un om în uniformă.

De asemenea, protestatarul Marian Ceauşescu, prezent pe trotuarul de vizavi, a fost ameninţat cu bătaia. Un participant la protestul anti-Iohannis a mers până la el şi i-a transmis că dacă haştagiştii mai ocupă Piaţa Victoriei vor veni şi ei, simpatizanţii PSD, şi le vor da o lecţie. Cu alte cuvinte, lucrurile se vor tranşa prin bătaie.

Finalmente, protestul s-a dispersat după ce jandarmii i-au informat pe participanţi că adunarea publică este una neautorizată, motiv pentru care cei care nu părăsesc locul vor fi amendaţi. Nu înainte ca simpatizanţii lui Dragnea să scandeze spre Cotroceni "M... Iohannis" şi "toată lumea din Sibiu ştie că eşti bulangiu!"

Vă invităm să urmăriţi şi transmisia live de la protest.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne