Priorităţi pe timp de pandemie. Primăria din Suceava cumpără luminiţe şi ouă 3D pentru Paşte, de 27.000 euro

Criza coronavirus loveste Romania
Criza coronavirus loveste Romania (Epoch Times România)

În vreme ce Spitalul judeţean din Suceava este închis iar multe cadre medicale de aici se luptă cu pandemia de coronavirus, Primăria decide să aloce 27.000 de euro pentru achiziţionarea de luminiţe şi ouă 3D pentru sărbătorile pascale.

Astfel, pe 18 martie, Primăria Suceava a semnat un contract de 130.498 de lei (26.935,68 de euro) pentru achiziţionarea acestor decoraţiuni luminoase, anunţă Ziare.com. Trecuseră doar două zile de când preşedintele Iohannis declarase stare de urgenţă pe teritoriul României.

Potrivit sursei citate, contractele au fost atribuite prin încredinţare directă iar valoarea lor totală ajunge la 31.000 euro fără TVA după cum urmează: contract pentru furnizare ornamente luminoase în valoare de aproape 27.000 de euro fără TVA, încheiat la data de 18 martie; contract prestări servicii de reparaţii ornamente luminoase, în valoare de peste 2.000 de euro fără TVA, încheiat pe 20 martie; contract pentru servicii de reparaţii ornamente luminoase, în valoare de peste 2.000 de euro fără TVA, a fost încheiat pe 20 martie.

Toate aceste contracte au fost atribuite direct firmei Neon Lighting din Cluj, iar detaliile privind această achiziţie au fost înregistrate în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) şi pot fi consultate aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne