Preşedintele Transelectrica, revocat după ce şi-a falsificat CV-ul. Nu avea nici măcar facultatea terminată (surse)

Marius Dănuţ Carasol
Marius Dănuţ Carasol (edupedu.ro)

Marius Dănuţ Caraşol a fost revocat din funcţia de preşedinte al Transelectrica şi din poziţia de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru Edupedu.ro surse apropiate şedinţei. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

Potrivit sursei citate, forul de conducere s-a reunit joi dimineaţă şi a luat această decizie, după ce publicaţia citată dezvăluise că Marius Dănuţ Caraşol şi-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Universitatea a răspuns, însă, că directorul Transelectrica “a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. În realitate, Marius Dănuţ Caraşol a absolvit doar Liceul Industrial nr. 4 din Alexandria.

Contactat în cursul zilei de ieri de Edupedu.ro şi întrebat dacă a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti, aşa cum scrie în CV-ul său, Marius Dănuţ Caraşol a răspuns: “Eu sunt într-o şedinţă la Sibiu, luaţi legătura cu colegii mei”. La insistenţele Edupedu.ro şi la precizarea jurnalistului că răspunsul durează câteva secunde, Caraşol a declarat: “Nu pot să vorbesc. Vă mulţumesc!”, şi a închis telefonul.

Articolul integral aici.