Premierul, miniştrii şi parlamentarii canadieni sărbătoresc Falun Dafa

Scrisoarea premierului canadian Stephen Harper
Scrisoarea premierului canadian Stephen Harper (Prin bunăvoinţă)

Prim-ministrul canadian trimite cele mai bune urări cu ocazia sărbătoririi a 22 de ani de la introducerea Falun Dafa publicului. Parlamentarii se alătură celebrării aniversării Falun Dafa pe Dealul Parlamentului. Primarul oraşului proclamă Ziua Falun Dafa în Ottawa

Miercuri 7 mai, alături de 10 deputaţi ai diferitelor partide, sute de practicanţi Falun Gong se vor aduna la Parliament Hill în Ottawa, pentru a sărbători 22 de ani de la introducerea Falun Dafa (Falun Gong), publicului. Ei sărbătoresc principiile Adevăr - Compasiune - Toleranţă cu o paradă, dansuri, cântece, tobe, spectacole şi demonstraţii de exerciţii.

Prim-ministrul Stephen Harper, care a trimis urări călduroase de fiecare dată cu această ocazie în ultimii opt ani, felicită Asociaţia Falun Dafa din Canada pentru transmiterea disciplinei altor canadieni, şi a declarat că Asociaţia este un partener de prim rang al Biroului Pentru Libertatea Religioasă în Canada. Tim Uppal, ministru al multiculturalismului şi alţi miniştri şi parlamentari au trimis şi ei salutări şi felicitări.

Primarul oraşului Ottawa, Jim Watson, a proclamat "13 mai 2014 Ziua Falun Dafa în Ottawa".

Înainte de celebrarea care va începe la ora 13:00 pe Dealul Parlamentului, Parliament Hill, va avea loc o paradă la care va participa trupa Tianguo Marching.

Redăm în întregime scrisoarea Premierului Canadei, domnul Stephen Harper

***

13 mai 2014

Salutări de la prim-ministru

Trimit cu mare plăcere cele mai calde salutări tuturor celor care celebrează 22 de ani de la introducerea Falun Dafa publicului.

Stephen Harper: În numele Guvernului Canadei, vă rog să acceptaţi cele mai bune urări pentru o sărbătoare de neuitat, cu continuă prietenie şi simpatie.

Milioane de oameni din întreaga lume au beneficiat de învăţăturile Falun Dafa. Promovând principiile adevăr, compasiune şi toleranţă, practica a găsit un public receptiv în Canada. Felicit Asociaţia Falun Dafa din Canada pentru transmiterea acestei discipline celorlalţi canadieni.

Canada are un istoric solid de susţinere a libertăţii de religie, a drepturilor omului şi a statului de drept. Anul trecut, guvernul nostru a avut plăcerea de a crea Biroul Pentru Libertatea Religioasă în Canada, pentru încurajarea protecţiei minorităţilor religioase din întreaga lume, astfel încât toţi oamenii să-şi poată practica credinţa fără teamă de violenţă sau de represiune. Asociaţia Falun Dafa din Canada este un partener valoros în aceste eforturi.

În numele Guvernului Canadei, vă rog să acceptaţi cele mai bune urări pentru o sărbătoare de neuitat, cu continuă prietenie şi simpatie.

Cu sinceritate,

Stephen Harper

Prim-Ministru al Canadei

***

Gina Sturdza este autoarea traducerii în limba română a cărţii "Organele Statului", a cărei prefaţa a fost scrisă de preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoaie, carte care este citată ca referintă în Raportul ONU 2013

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe