Preda îi cere demisia lui Meleşcanu: Aşa cum Iordache a ascuns OUG 13, el ascunde o înţelegere cu Putin

Pentru că "ascunde publicului înţelegeri cu Moscova", ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, trebuie demis imediat de premierul Sorin Grindeanu, a tras un semnal de alarmă europarlamentarul Cristian Preda.
Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, trebuie să-şi dea demisia după ce a "uitat" să-i anunţe pe români că urmează o dezgheţare a relaţiilor cu Rusia, a solicitat europarlamentarul Cristian Preda.

"Meleşcanu ascunde publicului înţelegeri cu Moscova. Tot el era ministru de Externe şi-n 1992-1996, când Iliescu recurgea la "firul roşu" în comunicarea cu Kremlinul. Nu cred că preşedintele Iohannis a fost informat de iniţiativele ministrului de Externe.

Meleşcanu e la fel de periculos ca Iordache. Trebuie demis imediat de Grindeanu! (...) Aşa cum Iordache a ascuns OUG 13, Meleşcanu ascunde o înţelegere cu Putin", a scris Cristian Preda, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a avut o întrevedere foarte fructuoasă cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valeri Kuzmin, însă MAE nu s-a aventurat să dea prea multe detalii pe subiect. A făcut-o însă Ambasada Rusiei, de unde aflăm că urmează o dezgheţare a relaţiilor dintre cele două ţări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne