Porc mutant cu fata umana nascut in Guatemala

Epoch Times România
05.09.2011

In satul guatemalez izolat Santa Cruz El Chol de langa La Cienaga, un purcel negru s-a nascut cu un cap cu o forma ciudata, care poarta caracteristici aparent antropomorfe.

Porcul este unul dintre cei 11 care apartin familiei Cordova. Localnicii sunt foarte deranjati de animalul cu aspect ciudat, care nu se poate hrani singur si este hranit cu lapte printr-o seringa.

"Am fost socat – a fost o experienta cu adevarat terifianta", a spus agricultorul Laureano Escobar Arias, in conformitate cu Metro Online. "Arata ca un fel de creatura extraterestra."

Unii localnici cred ca este un mesaj al Divinitatii pentru pacatosi. Porcul arata foarte bizar si pare sa sufere, deoarece are convulsii in video si abia se poate deplasa.

Alte persoane cred ca extraterestrii sunt responsabili pentru aspectul monstrului, pentru ca ar fi fost observate lumini stralucitoare plutind pe cer, in noaptea nasterii porcului.

Unele persoane cred ca extraterestrii sunt responsabili pentru aspectul monstrului.

Oficialii locali din domeniul sanatatii au sugerat ca diformitatile purcelului sunt din cauza unei erori ale naturii.

"Nu stim sigur, dar ar fi putut fi cauzate de o problema genetica sau de poluarea mediului", a spus un oficial, in conformitate cu Metro Online.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor