Ponta: Violatori şi criminali pe stradă? Fifor e foarte ocupat, preferă să fie bodyguardul lui Dăncilă

Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirilă/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, îl critică pe noul ministru interimar al Internelor, Mihai Fifor, că se ţine prin ţară după premierul Viorica Dăncilă în pre-campania electorală pentru prezidenţiale.

"Probleme mari cu traficul pe şosele? Cozi de km la toate vămile şi punctele de trecere a frontierei? Violatori şi criminali pe stradă? Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercaţi să vorbiţi despre aceste probleme cu Ministrul de Interne - este foarte ocupat!!! Cât timp am fost Prim Ministru ştiam că orice urgenţă apare este Ministrul de Interne la birou şi pot să îi dau sarcina să intervină! Nu l-am acceptat niciodată să piardă timpul lângă mine în vizite politice. Poate am greşit eu...", a precizat Ponta.

Preşedintele Pro România susţine că şi-a schimbat opinia despre Fifor, în care îşi pusese speranţele după plecarea fostului ministru Carmen Dan.

"Serios - când Mihai Fifor a venit în locul 'Duamnei' Carmen Dan am spus că e o schimbare în bine şi o să avem, în sfârşit, un Ministru la o instituţie atât de importantă! Constat cu mare amărăciune că Mihai preferă să fie bodyguard! Nu mă aşteptam de la 'Duamna' Veorica să îşi dea seama că locul lui este în altă parte - dar de la el mă aşteptam! Am greşit?", a afirmat Ponta.