Ponta susţine că a votat în iunie Codul Fiscal. Liberalii: În iunie era internat într-o clinică din Turcia

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Victor Ponta minte din orice ipostază şi nu se poate abţine, este prim-ministrul care a lipit minciuna de imaginea instituţiei pe care o reprezintă, afectând astfel credibilitatea întregii Românii, acuză joi, în cadrul unui comunicat de presă, vicepreşedintele PNL Mircea Dolha.

Incidentul care a stârnit reacţia liberalului a avut loc în contextul votului exprimat de deputaţi asupra noului Cod Fiscal. Ajuns în sala de plen după exprimarea votului, premierul Victor Ponta şi-a justificat absenţa în faţa jurnaliştilor susţinând că a înţeles greşit ora şi că oricum el a votat deja Codul Fiscal - "Eu am votat Codul Fiscal. În iunie. Acela e Codul Fiscal".

"Ponta NU a votat Codul fiscal, după ce partidele politice au căzut de comun acord asupra formei finale a legii pentru care a fost solicitată reexaminarea deşi iniţial şi-a anunţat prezenţa la plen. Se pare că este foarte supărat că a fost scos pe tuşă de către PSD. Ponta NU figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie, conform listei de vot de pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Premierul se afla în acel moment în Turcia, internat într-o clinică. Ştiind că votul prin corespondenţă nu este încă aprobat nici măcar pentru lucrările Parlamentului, sunt curios cum crede dl Ponta că a votat. Visează, oare? Nu. El face ce ştie cel mai bine. Ridică minciuna la rang de artă. Arta de a minţi şi de a fi prins imediat! Curat artă, nu?", a declarat vicepreşedintele PNL.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne