Ponta, despre vizita lui Dăncilă în SUA: Îmi e ruşine de cum e prezentată România, ca o ţară condusă de bufoni

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a arătat nemulţumit că premierul Viorica Dăncilă a plecat în SUA pentru a se întâlni cu primarul unui oraş „mare cât Ploieştiul” în contextul în care România are patru portofolii ministeriale vacante. În această conjunctură, fostul şef PSD susţine că îi este „ruşine” când vede cum este prezentată România şi consideră că ţara trebuie scăpată cât mai repede „de această marionetă care îşi spune Prim Ministru şi de echipa ei caraghioasă”.

„România NU are Ministru de Interne / România NU are Ministru al Educaţiei / România NU are Ministru al Energiei / România NU are Ministru al Mediului !

Dar nu mai avem nici Prim Ministru / nici Ministru de Finanţe/ nici al Apărării / nici al Comunicaţiilor / nici de Externe! Sunt toţi plecaţi O SAPTĂMÂNĂ - au mers la Jersey City !

Aţi auzit vreodată de oraşul Jersey City ( un oraş american cum sunt alte câteva mii în SUA, similar ca dimensiune şi populaţie cu Ploieşti sau Baia Mare)? Pe Primarul din Jersey City ( un fel de Dan Tudorache american) îl puteţi vedea în poza de mai jos, aşezat la masă - şi pe cealaltă parte a mesei stau Prim Ministrul României, alături de Ministrul Comunicaţiilor şi Ministrul Apărării - pe colţul mesei ( pe post de consilier) stă Ministrul de Finanţe! Ei discută despre o linie aeriană între Bucureşti şi acel orăşel american ( noi care nu avem destule avioane să mergem până în Italia) . În mod normal pare o scenă dintr-o comedie absurdă de la Hollywood.

Îmi vine să intru în pământ de ruşine când văd cum este prezentată România! Dacă vedeaţi un Prim Ministru dintr-o dintr-o altă ţară de pe alt continent ( însoţit de jumătate din Guvern) în vizită la un Primar dintr-o localitate micuţă de la noi şi discutând cu acel primar despre o linie aeriană - ce aţi fi crezut despre acea ţară? Ori că este o ţară bananieră? Ori că este condusă de nişte bufoni!

Trebuie să scăpăm România de această marionetă care îşi spune Prim Ministru / şi de echipa ei caraghioasă - cât mai repede! Ca să nu mai râdă de România niciun primar de orăşel american!”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dancila la intalnirea cu primarul din Jersey City
Premierul Dancila la intalnirea cu primarul din Jersey City (Facebook Victor Ponta)

Reamintim că premierul Viorica Dăncilă se află, în perioada 22-29 septembrie, într-o vizită de lucru în SUA pentru a se întâlni cu diverşi oficiali, printre care şi vicepreşedintele american Mike Pence.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne