Ponta: Dăncilă le promite deputaţilor PSD bani şi funcţii, eu le ofer o şansă să iasă din minciună

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că, în timp ce premierul Viorica Dăncilă a promis bani şi funcţii pentru a-şi asigura sprijinul la moţiunea de cenzură, el le poate oferi acelor membri PSD şansa de a-şi recâştiga "o parte din demnitate" şi de "a ieşi din minciună".

"Eu pot doar să le ofer unor deputaţi PSD o şansă să iasă din minciuna din ultima perioadă, să îşi recâştige o parte din curajul, respectul şi demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni şi acţiuni înjositoare / şi pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor! Viorica Dăncilă poate să le ofere aceloraşi oameni funcţii, bani şi avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt - în schimbul demnităţii şi respectului de sine şi faţă de oamenii din comunitatea lor", a susţinut fostul premier.

Victor Ponta a afirmat că social-democraţii au de ales pe ce drum vor păşi şi a atras atenţia asupra faptului că este important "să nu poată să spună niciodată că NU au avut alternativă".

"Şi important ca oamenii să ţină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanţii lor!", a adăugat liderul Pro România.

Nu în ultimul rând, liderul Pro România a subliniat că cei doi deputaţi pesedişti - Horia Nasra şi Cornel Itu - care au trecut pentru puţin timp în tabăra sa, ca apoi să revină în PSD, "NU sunt dintre cei 237 care au semnat moţiunea".

Totuşi, în condiţiile în care votul de joi se anunţă a fi oarecum strâns, Ponta a adăugat că prezenţa lor în tabăra Opoziţiei "ar fi contat - în primul rând pentru ei înşişi (şi pe urmă pentru noi toţi)!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne