Poliţia îl opreşte pe Batman şi maşina sa, în mijlocul unei autostrăzi din Canada

Un şofer a înregistrat întreaga scenă şi a postat clipul video pe o reţea de socializare.
Batman
Batman (captură video Youtube)

Există reţele de socializare pentru toate gusturile şi ele sunt folosite în mod diferit de către utilizatorii lor. Una dintre acestea este YouTube, care pare a fi leagănul celor mai inimaginabile lucruri din lume. În ultimele ore, pe această reţea s-a viralizat un clip video uimitor în care poliţia din Canada îl opreşte pe Batman însuşi pe o autostradă şi îl face să coboare din luxosul său Batmobile, lăsându-i pe martorii scenei uimiţi de ceea ce se întâmpla.

Există sute de clipuri video lansate care trezesc în noi tot felul de emoţii. Dar cel pe care vi-l prezentăm astăzi este absolut uimitor.

S-a întâmplat în Canada. Un om îşi conducea maşina pe o autostradă, când dintr-o dată a dat peste o scenă extrem de amuzantă, demnă de cele mai bune desene animate: Batman în persoană, inclusiv cu garderoba completă, călătorind în fascinantul său Batmobile.

Şi ceea ce s-a întâmplat în continuare a lăsat pe toată lumea şocată, deoarece poliţia canadiană, din motive necunoscute, a decis să oprească vehiculul super-eroului şi l-a invitat pe Batman să iasă din maşină. În momentul în care camera video înregistrează Batmobilul parcat, aceasta înregistrează şi momentul când super-eroul discută cu un ofiţer de poliţie.

"Batman va întârzia astăzi prietene. Trebuie să recunosc că îmi place cum atinge solul atunci când sare din Batmobile. Foarte imersat în personajul său, se poate vedea cât de mult îl iubeşte!", se precizează în descrierea care acompaniază clipul video lansat pe YouTube.