Poliţia germană eliberează o femeie luată ostatic în gara centrală din Koln

Poliţişti germani stau în faţa gării centrale din Koln, Germania
Poliţişti germani stau în faţa gării centrale din Koln, Germania (Getty Images)

Poliţia germană a eliberat o femeie luată ostatic, luni, în gara centrală din oraşul german Koln. Suspectul se află în custodia autorităţilor.

Poliţiştii au năvălit în farmacia în care un bărbat ţinea ostatică femeia şi au reuşit să obţină eliberarea acesteia la scurt timp după ora locală 3 p.m. (2 p.m. BST), potrivit Standard.co.uk.

Întreaga gară, una dintre cele mai mari din Germania, a fost evacuată şi închisă în jurul orei locale 12:45 p.m., precum şi Breslauer Platz, situată în spatele gării.

După două ore, un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat “Infractorul este sub control. Măsurile operaţionale continuă” şi a solicitat ca cetăţenii să evite zona.

“O femeie este uşor rănită şi este sub observaţie medicală”.

Suspectul a fost prins după incidentul de la farmacie, iar poliţia a declarat că acesta a fost “grav rănit” în timpul operaţiunii de eliberare a femeii.

Revista germană Focus a raportat anterior că aparent au fost trase câteva focuri de armă în gara din Koln, care este situată lângă catedrala oraşului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe