PNL strânge semnături pentru susţinerea platformei lui Cioloş

În viitorul Parlament, după alegerile parlamentare, se va forma o coaliţie din forţele politice care vor susţine platforma 'România 100' lansată de premierul Dacian Cioloş, este de părere liberalul Cristian Buşoi.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liberalii s-au apucat de strâns semnături pentru susţinerea platformei 'România 100' lansată, recent, de premierul Dacian Cioloş, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi.

"Sunt organizaţii care, fie în mediul online, chiar şi în Bucureşti, în corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetăţenii să-şi exprime adeziunea. Le aducem la cunoştinţă această platformă şi îi rugăm să o susţină. Cred că e foarte bine că un număr cât mai mare de cetăţeni să aibă cunoştinţă despre această platformă şi dacă vor să o susţină pe internet, în mod formal, chiar dacă o fac doar verbal... pentru că nu e strângere propriu-zisă. Strângem susţinere, mai bine zis.

Premierul îşi prezintă în spaţiul public (platforma - n.r.) şi la reuniuni ale unor forţe cu care rezonează şi cu care poate crea un parteneriat, pentru că e clar în acest moment că niciun partid nu va lua 50% plus 1 în viitorul Parlament. Ne-am dori să fim în această situaţie, nu vom fi în această situaţie. Luptăm pentru a obţine un rezultat cât mai bun şi luptăm pentru locul întâi. E clar că în viitorul Parlament trebuie construită o coaliţie şi dacă sunt şi alte forţe politice care aderă la această platformă, dacă sunt şi alte forţe politice care îl susţin pe Cioloş, se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară şi lui Cioloş", a declarat Buşoi, citat de Agerpres.

Platforma lansată de şeful tehnocraţilor de la Palatul Victoria - 'România 100' - trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de mai multe proiecte naţionale care "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne