Pleşoianu: În era Ciolacu s-a ajuns ca purtătorul de cuvânt al PSD să-l apere de mine pe ambasadorul SUA

Liviu Plesoianu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
26.05.2020

Deputatul Liviu Pleşoianu s-a arătat nemulţumit de direcţia în care merge PSD şi şi-a exprimat regretul că nu a fost ales preşedinte al partidului.

"Se face un an de la europarlamentare. Un an de la momentul în care doamna Dăncilă ne-a anunţat că a fost nouă ani plecată din ţară şi că de-aia nu ştie care e treaba cu 'statul paralel'. Un an de când doamna Dăncilă n-a găsit important să spună măcar o frază despre faptul că cel care o făcuse tot ce era în politică, Liviu Dragnea, fusese vârât la închisoare imediat după alegeri, ca miză electorală şi ca trofeu politic major. Un an de când cei din PSD care fac acum mişto de Dăncilă au început să întreprindă tot ce le-a stat în putinţă pentru a-mi bloca mie candidatura. Era musai s-o susţină pe cea de care tot ei fac mişto acum...", a precizat Pleşoianu, unul dintre politicienii români apropiaţi de Kremlin.

Potrivit deputatului, în acest an, după ce Dăncilă "a dispărut înapoi în neantul de unde o scosese Liviu Dragnea", PSD a intrat în era Ciolacu.

"Eră în care s-a dat şi s-a respectat ordinul ca, PAS CU PAS, să fie picate la vot în Parlament proiectele mele menite să facă ordine în haosul securistic din această ţară. Eră în care s-a ajuns ca purtătorul de vorbe al partidului să-l apere de mine pe ambasadorul care tot pe ei îi atacase şi faţă de care eu luasem imediat poziţie. Eră în care liderul deputaţilor PSD a ajuns să spună, fericit nevoie mare, de la microfonul plenului, că PSD se delimitează definitiv de 'dreptatea până la capăt' promisă încă din 2012, de luptă împotriva abuzurilor Noii Securităţi: 'Suntem extrem de conştienţi de erorile trecutului (modificări ale Codului Penal) şi suntem absolut dispuşi să nu le mai facem niciodată!'", a afirmat Pleşoianu.

Politicianul a opinat că a trecut un an în care PSD "s-a transformat în mare măsură în opusul partidului pe listele căruia am candidat în 2016".

"A trecut un an în care Iohannis a mai obţinut un mandat, pentru că multora nu le-a păsat de asta în partid, ci de propriile lor jocuri de culise stupide (aţi fi uimiţi să aflaţi câţi dintre cei care spuneau că o sprijină pe Dăncilă la prezidenţiale abia aşteptau de fapt să fie învinsă la scor pentru a scăpa de ea de la conducerea partidului). A trecut un an în care am candidat pentru preşedinţia PSD, dar am ieşit pe locul al doilea pentru că - nu-i aşa - doamna Dăncilă era muuult mai potrivită pentru această funcţie, precum şi pentru postura de candidat al partidului la prezidenţiale. A trecut un an în care, PAS CU PAS, s-a trecut de la semicarantină media, la deplină carantină media în ce mă priveşte. Normal... Cine naiba are nevoie de NECONTROLABILI în această atât de liberă ţară...?!? ...Multe s-au întâmplat în acest an. Dar sunt împăcat cu mine însumi: NU m-am schimbat absolut deloc! Am rămas acelaşi Liviu care câştiga concursul din 2015 şi care, apoi, făcea pasul spre politică din postura cetăţeanului dezamăgit de cei care I-AU TRĂDAT VOTUL! Indiferent ce decizie voi lua cu privire la următorii ani, un lucru e sigur: NU MĂ VOR PUTEA SCHIMBA NICIODATĂ!", a conchis Pleşoianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor