Pleşoianu cere expulzarea noului ambasador SUA: Băi, GRINGO! Ai depăşit recordul sinistrului Hans Klemm

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu s-a dezlănţuit, via Facebook, la adresa noului ambasador al Statelor Unite în România, Adrian Zuckerman, care, în viziunea lui, ar trebui să fie deja expulzat şi declarat persoana non grata. De altfel, Pleşoianu - unul dintre politicienii care se bucură de mare apreciere din partea Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului - a cerut acelaşi lucru şi în cazul ambasadorul precedent.

"Băi, #GRINGO! De când te audiau prin Senatul american, am spus că vei depăşi recordul mondial de tupeu deţinut de celălalt infatuat – sinistrul Hans Klemm. Am avut dreptate! În plus, poţi să fii mândru de tine: atingi performanţa epocală de a fi chiar mai neofertant intelectual decât calamitatea dinaintea ta. Pentru gravele tale ieşiri în decor, care nu au nicio treabă cu diplomaţia sau, măcar, cu bunul-simţ, ar fi trebuit să fii trimis deja la plimbare. Partea proastă este că, în absenţa unui Preşedinte de ţară şi a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat şi declarat persona non grata chiar ieri. Faptul că eşti încă aici, că respiri încă aerul acestei ţări, că păşeşti în continuare pe pământul străbunilor noştri - asta este dovada cea mai clară a gradului de SCLAVIE în care a ajuns să cadă şi să decadă România. Dacă nu am fi ajuns atât de jos, dacă nu ne-am fi obişnuit să fim trataţi ca o colonie în devălmăşie, tu ai fi fost nevoit să pleci deja de aici. Fără a ţi se permite să te mai întorci...", a declarat Pleşoianu.

Potrivit social-democratului, nicăieri în lumea civilizată nu e măcar imaginabil ca un ambasador să facă, pe faţă, campanie electorală pentru un partid (PNL) şi împotriva altui partid (PSD).

"Dar România nu se mai comportă de multă vreme ca un stat civilizat, care se autodetermină... România nu mai e stat suveran. E colonia fifty-one! Al 51-lea stat american...", a precizat Pleşoianu.

În continuare, deputatul PSD citează o declaraţie făcută de ambasadorul american care l-a nemulţumit profund:

"M-am întâlnit cu mulţi miniştri ai guvernului. Cu toţii au muncit extrem de mult pentru a inversa haosul pe care l-au moştenit în noiembrie 2019. Doar un exemplu, ministrul Finanţelor a constatat că Guvernul anterior păstra două contabilităţi paralele şi nu plătise cele mai multe facturi pentru servicii prestate de aproape un an.

Alţi miniştri au găsit condiţii similare, proiecte nefinalizate şi ministerele golite de oamenii cinstiţi care lucrează din greu şi care sunt esenţiali pentru a conduce Guvernul în mod corespunzător.

Preşedintele Iohannis, premierul Orban şi miniştrii săi s-au angajat să reconstruiască un bun Guvern, să refacă modificările legislative care au slăbit statul de drept, să pună în aplicare o legislaţie nouă pentru a reduce corupţia astfel încât să protejeze toţi românii. Poporul român a îndurat destul."

Într-o nouă postare, Pleşoianu revine pe marginea subiectului şi lansează un nou atac la adresa ambasadorului Adrian Zuckerman, criticând de asemenea şi lipsa de reacţie a şefului său de partid, Marcel Ciolacu.

"GRINGO (Ne-excelenţa sa, pseudoambasadorul Zuckerman) a aruncat dezinvolt nişte lopeţi cu bălegar spre un partid parlamentar (PSD) şi, implicit, spre milioanele de români care au votat acest partid. De ieri, de când a aruncat GRINGO cu bălegar, domnul Ciolacu (nu doar preşedinte al PSD, dar şi preşedinte al Camerei Deputaţilor) TACE asurzitor. La fel, TAC asurzitor TOŢI cei despre care se vorbeşte că vor candida la congres, indiferent de tabără. ...Dacă aşa înţelegeţi să apăraţi DEMNITATEA oamenilor care au votat partidul pe care vreţi să-l conduceţi, atunci mai bine vă duceţi acasă şi vă uitaţi la desene animate! Bărbaţii de stat NU se refugiază la salonul de scutece! Vă e FRICĂ să vorbiţi LIBER, să spuneţi ce e de spus? Atunci CUM puteţi cere VOTUL oamenilor, cum puteţi pretinde că vă iubiţi ţara? CUM să-ţi iubeşti ţara dacă nu lupţi pentru LIBERTATEA ei şi a ta!??", a afirmat Pleşoianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne