Pîslaru: Le-am spus liderilor SANITAS că fac jocurile unui PSD care îi va atrage în cloaca specifică

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, le-a spus "clar şi răspicat" liderilor SANITAS că fac jocurile unui PSD care îi va atrage în cloaca specifică, în care încălcarea legii este regulă, dar nu au ascultat, fiind nevoie de intervenţia instanţei pentru a declara ilegal demersul lor de protest.
Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru
Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru (Facebook.com/Repatriot)

La scurt timp după ce judecătorii Tribunalului Bucureşti au declarat ilegală greva cadrelor medicale din federaţia SANITAS, ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-au exprimat regretul că în acest demers abject - care a făcut jocul PSD - au fost atrase cadrele medicale oneste care îşi fac treaba cu dedicaţie zi de zi.

"Manevrele de pomană electorală ale PSD-ALDE, de a se folosi de grevă pentru a crea aparenţa de urgenţă şi a justifica încălcarea altei legi, a responsabilităţii fiscal-bugetare, ce precizează clar că este ilegal să creşti salarii cu mai puţin de 180 zile înainte de alegeri, sunt astfel demontate.

Din nou realizăm de ce sunt importante aceste alegeri - nu pentru a stabili detalii doctrinare de politică publică, ci pentru a trece de la încălcarea flagrantă şi repetată a legii la respectarea acesteia, de la captura statului pentru gaşca de partid la o bună guvernare cu respect pentru toţi cetăţenii, de la corupţie la onestitate", a declarat Dragoş Pîslaru.

Ministrul Muncii susţine că i-a atenţionat de mai multe ori pe liderii sindicali de la SANITAS cu privire la ilegalitatea grevei, însă fără rezultat.

"Le-am spus clar şi răspicat că fac jocurile unui PSD care îi va atrage în cloaca specifică, în care încălcarea legii este regulă. Regret că au fost atrase în acest demers abject cadrele medicale pe care le respect pentru rolul crucial pe care îl joacă în societate", a adăugat Dragoş Pîslaru.

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a exprimat şi el regretul că în acest demers a fost atras personalul care îşi face treaba aşa cum trebuie în spitale zi de zi.

"I-am cunoscut pe o parte dintre protestatari şi, într-adevăr, cel puţin parte din solicitările lor sunt îndreptăţite. Nu aşa se fac însă lucrurile...", a punctat ministrul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne