Piaţa Universităţii: Bătaie între manifestanţi anti şi pro-Băsescu

Miting in Piaţa Victoriei (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
05.07.2012

Mai multe grupuri de cetăţeni care manifestau anti şi pro- Traian Băsescu s-au luat la bătaie în Piaţa Universităţii joi după-masă.

Mai exact, se pare că violenţele s-au declanşat între manifestanţii pro-Băsescu, sosiţi de la mitingul PDL din Piaţa Revoluţiei, şi protestatarii care cereau demisia preşedintelui la fântâna de la Universitate.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor, iar aceştia au reţinut mai multe persoane, pe care le-au urcat în dubă şi le-au ignore la poliţie.

La plecarea din Piaţa Revoluţiei, manifestanţii pro-Băsescu au trecut prin zona protestelor împotriva preşedintelui.

Apoi, infiltraţi printre protestatari, aceştia au scandat lozinci care au stârnit furia manifestanţilor anti-Băsescu, relevă România TV.

De aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas şi apoi s-au împărţit pumni, însă, din fericire, nimeni nu a fost foarte grav rănit.

Imediat, jandarmii au intervenit şi au calmat spiritele, reţinând mai multe persoane din grupul celor infiltraţi printre protestatarii de la Universitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor