Pesedista cu motostivuitoarele, mesaj pentru "bătăuşii de bunici": PSD va continua cu demnitate să îşi promoveze programul de guvernare

Gratiela Draghici
Gratiela Draghici (Epoch Times România)

Pesedista Graţiela Drăghici - devenită celebră pentru comentariile sale spumoase despre femeile motostivuitor - ţine să le transmită un mesaj protestatarilor anti-PSD, după ce liderii partidului său au fost huiduiţi copios la Iaşi, Galaţi şi în alte părţi ale ţării.

"'Dragi' bătăuşi de bunici şi aruncători de pietre, "promotori" neobosiţi de dezordine şi gălăgie socială, deţinători de bagaj lexical suburban, violent şi defăimător, denigratori şi neiubitori de România, beneficiari de finanţări neştiute de nimeni, din care trăiţi fără să construiţi, hărţuitori de români de bună-credinţă, care îşi respectă crezul şi tradiţiile, pentru voi am un singur mesaj :

PSD VA CONTINUA CU DEMNITATE ŞI DECENTA SĂ IŞI PROMOVEZE PROGRAMUL DE GUVERNARE, PENTRU CĂ ROMÂNIA MERITĂ MAI MULT RESPECT .
ŞI, SINGURA BĂTAIE ZDRAVĂNĂ, PE CARE O VA DA VREODATĂ, ESTE BĂTAIA IN ALEGERI...CU TREI TRANDAFIRI", scrie pe Facebook Drăghici.

Reamintim că această postare vine în contextul în care aproape că nu există ieşire publică a liderilor PSD la care aceştia să nu fie huiduiţi, fugăriţi cu hârtie igienică etc. Pentru a "explica" oprobriul public de care are parte, Liviu Dragnea a încercat să acrediteze ideea că protestatarii sunt oameni cu ochi injectaţi, afiliaţi eventual la USR, drogaţi şi care lovesc bătrâni cu picioarele în burtă.

Merită menţionat că Graţiela Drăghici a făcut parte din echipa ce a însoţit-o pe Viorica Dăncilă în judeţul Prahova. Social-democratele şi colegii lor au fost întâmpinaţi de protestatari ce au afişat mesaje precum "În România olimpicii emigrează, analfabeţii guvernează".