Partidul lui Vanghelie şi Geoană se naşte într-un februarie cu 30 de zile

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Mazilit din PSD, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie anunţă că partidul pe care-l face împreună cu Mircea Geoană va avea zeci de mii de oameni.

Potrivit lui Vanghelie, supranumit "almanahe" la începutul carierei sale de primar, noul PSD urmează să se nască în luna februarie, care, în acest an, va fi cu două zile mai lungă...

"O să vedeţi când vom stabili de comun acord, şi într-o perioadă foarte scurtă, până în 1 februarie. Împreună cu grupul de iniţiativă vom demara construcţia unui alt partid de centru stânga, a unui partid nou, curat. Noi credem că suntem PSD-ul adevărat. Nu eu singur, Marian Vanghelie, individual. Este vorba de Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi de alte mii şi zeci de mii de oameni.", a declarat Vanghelie.

"O să vedeţi între 1 februarie şi 30 februarie (sic!) câţi oameni, vorbim de oameni acum, nu de parlamentari", a mai afirmat primarul Sectorului 5, citat de stiripesurse.ro.

Vanghelie, "duşman" declarat al lui Victor Ponta şi al lui Liviu Dragnea, i-a acuzat pe cei doi că au uitat de oamenii care s-au implicat activ în campania premierului. Cât despre campaniile anterioare, potrivit primarului sectorului 5, PSD n-ar fi ajuns unde a ajuns dacă n-ar fi existat Antonescu şi USL-ul.

"Vorbesc de campanii pe care le-au câştigat? Dacă nu erau Crin Antonescu şi USL-ul, câştigau ei campanii cu 55%?", a mai spus Marian Vanghelie la Digi 24.

Reamintim că "noul PSD" este promovat intens şi de Mircea Geoană, care-i profeţeşte "un succes deosebit şi rapid." Potrivit lui Mircea Geoană, o alianţă între noul PSD şi noul PNL, cu alte cuvinte un nou USL, însă condus de alţi lideri decât Ponta şi Antonescu, ar reprezenta soluţia ieşirii României din mediocritatea în care a scufundat-o tot USL-ul, dar cel vechi...