Partidul lui Dăncilă s-ar putea uni cu UNPR-ul generalului Oprea. „Luăm în calcul acest lucru”

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Captura Video)

Liderii PSD vor analiza, în şedinţa CEx, oportunitatea unei fuziuni a formaţiunii lor cu UNPR, partid condus de fostul vicepremier Gabriel Oprea. „Luăm în calcul acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

„Este dorinţa UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorinţă de a veni către Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre o eventuală fuziune PSD-UNPR.

La întrebarea dacă va fi o fuziune prin absorbţie, lidera PSD a afirmat că decizia va fi luată de Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor.

În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora cele două formaţiuni politice vor fuziona în perioada următoare. Reamintim că UNPR este condus de fostul vicepremir Gabriel Oprea, titular de dosare penale ieşit din politică după moartea poliţistului Bogdan Gigină. Tânărul Gigină a murit după ce a căzut cu motocicleta în timp ce îi făcea pârtie în trafic lui Oprea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne