Până unde se împinge campania: "Dăncilă şi Pintea, primite, de pe stradă, să ia bebeluşii în braţe!"

Sorina Pintea ministrul demis al Sănătăţii, fara masca de protectie si fara manusi, tinand in brate un bebelus de la Spitalul Judetean din Focsani.
Sorina Pintea ministrul demis al Sănătăţii, fara masca de protectie si fara manusi, tinand in brate un bebelus de la Spitalul Judetean din Focsani. (Sebastian Oancea)

Aflate în turneu electoral la Focşani, prezidenţiabila PSD Viorica Dăncilă a vizitat, împreună cu ministrul Sănătăţii, secţiile de Neonatologie şi Pediatrie ale Spitalului Judeţean "Sf Pantelimon" Focşani.

Deşi, aşa cum se observă din imagini, cele două nu purtau mască, au fost lăsate să ia în braţe bebeluşii, în timp ce făceau fotografii.

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Sebastian Oancea)

"Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, primite, de pe stradă, în sate să ia bebeluşii în braţe! Unde duce slugărnicia directorului spitalului, fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat.", semnalează, pe Facebook, Sebastian Oancea.

Reamintim că astăzi preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a făcut un tur al Focşaniului în cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. După vizita de dimineaţă din târgul de la Dumbrăveni, premierul demis s-a oprit la sediul Consiliului Judeţean Vrancea, unde a discutat cu Marian Oprişan şi cu alţi reprezentanţi ai PSD Vrancea. După ora 11:00, candidatul PSD şi suita au pornit spre Catedrala Ortodoxă, relatează Realitatea de Vrancea

Cei doi au intrat în catedrală, au aprins lumânări, după care au mers pe jos până în Piaţa Moldovei. Pe lângă Oprişan, în alaiul de campanie electorală s-au aflat parlamentarii PSD Vrancea, primarul, viceprimarii, consilieri locali şi judeţeni, membri de partid. Viorica Dăncilă a fost însoţită şi de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. În piaţă, Dăncilă a cumpărat caşcaval afumat, lapte şi o lingură de lemn, fără să solicite bon fiscal, a stat de vorbă cu oamenii şi a făcut fotografii. Apoi, liderii PSD s-au urcat în maşini şi au plecat la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon”, unde, iată, au avut acces la bebeluşi