Orban mai face o mutare: L-a dat afară pe Mădălin Voicu de la Ministerul Culturii

Mădălin Voicu
Mădălin Voicu (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban l-a revocat, joi, pe Mădălin Voicu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, decizia urmând să fie publicată în Monitoriul Oficial.

Mădălin Voicu a fost numit în funcţie de către fostul premier PSD Sorin Grindeanu.

Revocarea lui Voicu are loc la o zi după ce Orban a anunţat, în deschiderea şedinţei de guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD.

"Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilier al premierului şi am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie (electorală, a Vioricăi Dăncilă n.r.)", a declarat noul premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne