Orban: "Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea"

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Chiar dacă moţiunea de cenzură a fost respinsă, liberalii vor continua lupta cu guvernul pentru a scăpa România din ghearele caracatiţei care încearcă să confişte statul român, a declarat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, după respingerea moţiunii de cenzură.

Orban a reamintit că în timp ce s-a dezbătut moţiunea, afară oamenii au format un lanţ uman prin care s-a încercat, simbolic, apărarea cetăţenilor de ceea ce se întâmplă în Parlament şi a deplâns faptul că printre parlamentari sunt mai mulţi "cei care sunt slugile lui Dragnea" decât cei care respectă voinţa cetăţenilor.

"Nu ştiu până când parlamentarii care fac parte din majoritatea guvernamentală o să mai poată accepta inconştient să susţină această putere politică nocivă care duce România spre nicăieri. Noi vom continua bătălia, vom apela la toate mijloacele democratice constituţionale pentru a încerca să împiedicăm adoptarea tuturor aberaţiilor fiscale împotriva economiei pe care le-a născocit acest Guvern, de asemenea, pentru a încerca să împiedicăm adoptarea unor prevederi legislative care să încalce independenţa Justiţiei şi care să creeze premisele confiscării Justiţiei de către clanul lui Dragnea", a menţionat Orban, citat de Agerpres.

Reamintim că moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", a fost respinsă astăzi cu 159 de voturi "pentru", 3 voturi "împotrivă" şi 23 de abţineri. Pentru ca moţiunea să treacă, ar fi fost necesare minimum 233 de voturi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne