Orban îi cere demisia lui Dragnea: "Nu mi-a plăcut ce am văzut în faţa DNA!"

Anunţându-şi prezenţa la DNA, liderul PSD şi-a invitat nu doar susţinătorii, ci şi opozanţii, astfel încât s-a ajuns ca în faţa instituţiei să fie două grupuri de cetăţeni cu convingeri diametral opuse, a remarcat Ludovic Orban, cerându-i lui Dragnea să demisioneze din fruntea Camerei Deputaţilor.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a susţinut marţi seara liderul PNL, Ludovic Orban, criticând modul în care se prezintă preşedintele PSD la DNA, instigând practic la reacţii.

”Nu mi-a plăcut ce am văzut în faţa DNA (...) Nu vreau să văd grupuri de cetăţeni care practic unii îl susţin pe Dragnea, alţii sunt contra lui Dragnea. Prezenţa celor care sunt împotriva lui Dragnea se datorează faptului că domnul Dragnea de fiecare dată când s-a prezentat, fie la DNA, fie la ÎCCJ nu s-a dus singur, ba cu bodyguarzi, ba a avut grupuri organizate, care să-l sprijine şi într-un fel contrareacţia este determinată de acţiunea iniţială a domnului Dragnea”, a declarat Orban, preluat de Mediafax, la Digi 24.

“Dragnea este cel care a anunţat prezenţa lui, într-un fel invitând cetăţenii care îl sprijină şi îl susţin să vină alături de el. Până la urmă i-a anunţat pe toţi. Au venit şi oameni care nu îl susţin, care au alte valori, alte principii”, a adăugat liderul PNL.

Nu în ultimul rând, preşedintele liberalilor a reiterat ideea că există “un plan sistematic de capturare a instituţiilor statului şi de punerea în subordinea PSD”.

“Ei fac statul paralel, nu invenţiile lor science fiction pe care încearcă să le impună", a spus preşedintele PNL.

Reamintim că Liviu Dragnea s-a prezentat marţi seara la sediul DNA, unde a fost întâmpinat atât de susţinători, care l-au aplaudat, cât şi de contestatari care l-au huiduit şi i-au cerut demisia. În timp ce preşedintele PSD se afla în faţa procurorilor, între cele două tabere a început un schimb de replici. La faţa locului au fost aproximativ 20 de jandarmi, trimişi pentru asigurarea măsurilor de ordine.