Liviu Pop o comite din nou. Dezacord subiect-predicat în direct la Antena 3

Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

După ce a făcut senzaţie pe internet cu operaţia sa "la genunche", ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a comis o nouă gafă, în direct la Antena 3, gafă ce n-a scăpat netaxată pe Facebook.

Redăm noua "perlă" a ministrului, preluată de curentul.info

Pop: Este o palmă pe care câţiva inconştienţi din acest sistem o dă în
Jurnalista: O dau!
Pop: momentul de faţă învăţământului universitar din România pentru că noi ne luptăm CU internaţionalizarea universităţilor din România.... Totuşi eu nu credeam că mai există în secolul acesta, la nivelul acesta, după 27 de ani de integrare în Uniunea Europeană... E trist că încă sunt inconştienţi unii colegi... Eu mi-aş dori să fie un caz izolat şi totuşi dacă eu mă înşel în dorinţe sper ca cei care se gândesc să mai practice metode de genul acesta să plece din sistemul de învăţământ universitar pentru că nu fac decât un bine României.

Redăm câteva dintre comentariile apărute pe Facebook după declaraţia ministrului:

"Acest agramat incult va finaliza opera începută şi dezvoltată de partid în învăţământ. Vom scoate pe bandă rulantă analfabeţi funcţionali, doctori plagiatori incapabili să lege două fraze coerente şi agramaţi care vor constitui cu succes procentul majoritar de votanţi al grupului de infractori prăduitori", scrie o persoană.

"Crede cineva că un om cu asemenea exprimare a fost în stare să-şi scrie singur lucrarea de dizertaţie (în management educaţional, la renumită Universitate Vasile Goldiş din Arad)? Într-o lume normală, un asemenea specimen nici n-ar fi visat să ajungă la masterat. D-le Liviu Pop, d-voastră sunteţi dovada vie a ceea ce produce impostura şi corupţia universitară!", scrie un cetăţean.

"Ocupa scaunul pe care au stat valori precum Spiru Haret... Mă opresc... Nu găsesc cuvinte ca să compar...Prin absurd mă gândesc ce ar spune ilustrul sau înaintaş dacă ar putea să -l judece prin prisma studiilor sale, acţiunilor ca ministru... Mda.. Cer scuze că am îndrăznit...", scrie o altă persoană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne