Olguţa Vasilescu îl acuză pe Boc că nu face mai nimic în Cluj şi că a aruncat miliarde pe geam

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Fostul ministru PSD al Muncii Lia Olguţa Vasilescu l-a atacat pe primarul din Cluj, Emil Boc, după ce acesta a precizat că "acum nu trebuie tăiate salariile, dar vă dau în scris că generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual".

Mai exact, Olguţa Vasilescu a preluat o postare scrisă de Bela Ambrus:

"Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întîrzieri.

În timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sînt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie. Bank of America Tower a costat 1 mld. de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai 1,5 mld. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 mld. şi avem o sala polivalentă".

Reamintim că Emil Boc a apreciat că salariile în sectorul bugetar nu trebuie tăiate deocamdată, întrucât România şi Europa se află pe un trend de creştere economică, însă ţara consumă mai mult decât produce, iar, mai devreme sau mai târziu, generaţiile următoare vor trebui să deconteze nota de plată a acestui "dezmăţ". Detalii aici.