O tânără de 17 ani, bătută, tâlhărită şi violată după ce s-a urcat în maşina unui necunoscut

(photos.com)

O tânără în vârstă de 17 ani, din Brăila, a fost bătută, violată şi tâlhărită de patru bărbaţi, după ce s-a urcat în maşina unui necunoscut pe drumul de centură al oraşului, informează Mediafax.

Adolescenta a fost găsită de poliţişti, după ce o femeie care o cunoştea a anunţat la 112 că aceasta nu mai răspunde la telefon. Când a fost găsită, fata a povestit că a fost tâlhărită de şoferul maşinii şi violată de alţi trei bărbaţi.

„Este un dosar penal în lucru pentru viol şi tâlhărie. Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 17.00, am fost sesizaţi de o femeie prin numărul unic de urgenţă 112 că pe şoseaua de centură o fată de 17 ani a urcat într-o maşină şi apoi nu a mai putut fi contactată telefonic. Poliţiştii au început căutările şi la un moment dat fata şi-a sunat soţul care era la Poliţie. Poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit în maşină, fata a fost lovită şi i s-au luat telefonul mobil şi poşeta în care se aflau 200 de lei. Ea fost dusă la ieşirea din Brăila, pe şoseaua de pe dig spre Galaţi, unde ar fi întreţinut raporturi sexuale cu alţi trei bărbaţi, împotriva voinţei ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea agresorilor.