Nu a iertat-o nici Mircea Badea. Viorica Dăncilă, penalizată în direct pentru o gafă de proporţii

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Aflat în platoul Antenei 3 alături de colegul său Mihai Gâdea, Mircea Badea nu a ratat ocazia de a taxa o gafă majoră făcută de invitata lor Viorica Dăncilă, premierul demis al României.

“Preşedintele României trebuie să îşi reprezinte ţara, nu să reprezinte anumite persoane. Preşedintele României trebuie să acţioneze în beneficiul ţării, nu pentru a-şi impune membri de partid în anumite funcţii la nivel European. Eu cred că preşedintele merge din greşeală în greşeală şi toate acestea ne costă pe noi ca şi ţară. Dacă îmi daţi un singur exemplu de stat membru în care preşedintele României să acţioneze în acest mod...”, a fost replica Vioricăi Dăncilă.

“Asta ar fi chiar culmea să acţioneze preşedintele României în cadrul altor state, totuşi, adică….”, a reacţionat ironic Mircea Badea, abia stăpânindu-şi râsul, văzând că Dăncilă nu îşi dă seama de gafa făcută.

Premierul demisionar nu a dat semne că ar fi înţeles nici ironia realizatorului TV şi nici gafa comisă, continuându-şi discursul acuzator la adresa lui Klaus Iohannis.