Notificarea scrisă prealabilă pentru vizitele private ale oficialilor din R. Moldova, în Transnistria se anulează

Podul peste râul Nistru, redeschis la Gura Bîcului
Podul peste râul Nistru, redeschis la Gura Bîcului (gov.md)

Începând cu data de 16 septembrie se anulează mecanismul de notificare scrisă prealabilă pentru deplasările private ale oficialilor din Republica Moldova în localităţile din regiunea transnistreană.

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vasilii Şova a informat că decizia a fost confirmată la 12 septembrie de către reprezentantul politic de la Tiraspol în cadrul şedinţei de lucru în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană cu participarea exponenţilor formatului de negocieri „5+2”.

În cazul deplasărilor de serviciu ale persoanelor cu funcţii de demnitate publică sau funcţii publice de conducere din Republica Moldova în/prin localităţile din unităţile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului şi oraşul Bender procedura de notificare şi de coordonare pe linia reprezentanţilor politici se menţine.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe