Nicuşor Dan: USR îşi propune să devină al doilea partid din România şi să dea premierul în 2020

USR îşi propune la Congres un obiectiv ambiţios, transmite liderul formaţiunii, Nicuşor Dan. Mai exact, să devină al doilea partid al ţării, să câştige primăriile marilor oraşe şi să dea premierul în 2020.
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

"USR este un vis împlinit, un vis al oamenilor care n-au mai făcut politică, visul că ei vor fi, la un moment dat, aşa de mulţi încât să facă politică pentru binele comun", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan în prima zi a congresului în care ne formaţiunea îşi alege conducerea şi îşi decide strategia pentru viitor.

Potrivit lui Nicuşor Dan, obiectivele USR-ului sunt unele foarte ambiţioase.

"Ne propunem să devenim al doilea partid din România, să ne luptăm cu şansa de a câştiga în 2020 primăriile marilor oraşe din România, să obţinem la următoarele alegeri parlamentare un rezultat care să ne permită să propunem primul ministru. Vrem să facem toate lucrurile acestea păstrând politica de a nu face compromisuri.

Dincolo de toate discuţiile pe care le vom avea despre viitorul USR, lucrul foarte important e că suntem împreună şi că avem sentimentul de comunicare cu oameni care sunt la fel ca noi", scrie Dan.

Reamintim că în intervalul 12-14 mai, la Cluj are loc primul Congres naţional al USR. Pentru funcţia de preşedinte al USR candidează Nicuşor Dan, Emanuel Ungureanu, Şerban Marinescu şi Cornelia-Florina German.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne