Nicuşor Dan: Guvernul, în înţelepciunea sa, a suprapus judecarea contestaţiilor la PMB cu Paştele

Nicuşor Dan a fost nevoit să renunţe la planurile sale de Paşte pentru că aşteaptă soluţionarea contestaţiilor împotriva candidaturii sale.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, critică Guvernul Cioloş pentru că a stabilit un calendar al procesului electoral în aşa fel încât judecarea contestaţiilor se suprapune cu Paştele, relatează Mediafax

"Aveam de gând să mă duc la Făgăraş, la părinţii mei şi la bunica (în noaptea de Înviere - n.r.), dar din păcate, prin înţelepciunea Guvernului, s-au suprapus cele trei zile (Vinerea Mare, sâmbătă şi Paştele - n.r.) cu perioada de contestaţii a candidaturilor.

Au fost două contestaţii la Tribunal împotriva candidaturii mele. Una s-a judecat ieri (în Vinerea Mare - n.r.) şi s-a pronunţat azi (sâmbătă - n.r.) şi este posibil ca pentru aceasta să se facă un apel astăzi (sâmbătă - n.r.) şi să se judece mâine (în ziua de Paşti - n.r.)", a declarat Nicuşor Dan pentru publicaţia citată.

"Sunt obligat să rămân în Bucureşti şi atunci o să mă duc la o biserică din cartier şi atât. În rest, sunt la dispoziţia instanţelor", a adăugat Nicuşor Dan.