Nicuşor Dan: Doamna Firea să se delimiteze public de conducerea penală a PSD

Dacă doamna Firea doreşte să facă curăţenie, să înceapă cu propriul partid, a fost mesajul transmis de Nicuşor Dan, după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Proaspăta condamnare a liderului social-democraţilor Liviu Dragnea la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul" i-a oferit prilejul candidatului Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, să-i transmită un mesaj rivalei sale de la PSD.

"PSD este condus de un preşedinte condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, un secretar general condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi trei vicepreşedinţi cercetaţi pentru corupţie.

Îi solicit doamnei Gabriela Firea să se delimiteze public de conducerea penală a PSD dacă într-adevăr doreşte, în mod onest, voturile bucureştenilor. Bucureştiul are nevoie de o schimbare. Are nevoie de administraţie şi nu de corupţie.

Cine poate crede că doamna Firea, ajunsă primar, ar putea să conducă Bucureştiul într-un mod onest dacă şefii ei de partid sunt condamnaţi penal? Dacă doamna Firea doreşte să facă curăţenie, să înceapă cu propriul partid", a declarat Nicuşor Dan.