Nicuşor Constantinescu, din puşcărie: Bestiilor cu chip uman! Rugaţi-vă să fiţi pedepsiţi aici, pe Pământ

Nicuşor Constantinescu
Nicuşor Constantinescu (sursa imagine: Facebook)

Fostul "baron" PSD de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a lansat acuzaţii dure, pe pagina sa de Facebook, după ultima condamnare la 10 ani de puşcărie primită recent pentru corupţie.

Astfel, Înalta Curte l-a găsit vinovat pe fostul şef al CJ Constanţa de şase infracţiuni de abuz în serviciu, spălare de bani şi constituire de grup infracţional. Potrivit procurorilor, Constantinescu ar fi dispus efectuarea unor plăţi nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro către mai multe instituţii aflate în subordinea CJ.

Aflat în spatele gratiilor când a aflat vestea, Nicuşor Constantinescu execută deja o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare după ce a fost condamnat definitiv în două dosare.

Redăm mai jos mesajul fostului şef CJ:

Batjocura continuă

După ce am fost condamnat pentru abuz în serviciu pentru că o entitate publică, Centrul Militar Zonal, avea bani insuficienţi, deşi îşi dorea mai mulţi, căci nu îi aprobase decât atât Consiliul Judeţean, prin hotărâre, deşi, chiar aşa de ar fi fost, fapta era contravenţie. După ce un complet condus de Ionuţ Matei m-a condamnat apoi că am retrocedat, potrivit legii, terenuri pentru cetăţeni cu care nu am avut nicio înţelegere, având un prejudiciu uriaş, potrivit expertizei, de ZERO lei, s-a trecut acum la NEXT LEVEL. Am fost condamnat din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu, şi tot pentru foloase pe care le-am adus unor cetăţeni pe care nu i-am cunoscut niciodată, deoarece nu aş fi păzit perdelele forestiere plantate pe marginea drumului, ca să nu le mănânce caprele şi să nu le usuce seceta. Să se împiedice în drumul lor spre execuţii macabre Sistemul de decizii ale Curţii Constituţionale, cum ar fi decizia 405/2016 sau 250/2019 ale Curţii Constituţionale? Nici gând!

Când intri în rândul "ţintelor trebuie să mori în puşcărie, chiar dacă eşti nevinovat. Dacă aş fi comis o crimă, aşa cum comit ei zi de zi, ar fi fost mai clemenţi cu mine, cu siguranţă.

TICĂLOŞILOR! Bestiilor cu chip uman! Rugaţi-vă să fiţi pedepsiţi aici, pe Pământ, căci dacă veţi ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteţi capabili, puşcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! Primiţi salarii de sute de milioane? Veţi ieşi la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceţi oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiţi pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme! Mă uit cu milă şi compasiune la viaţa de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la ruşinea pe care trebuie să o simţiţi zi de zi privindu-vă în oglindă şi vă compătimesc.

Eu sunt LIBER, aici, în PUŞCĂRIE, iar voi doar nişte biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi.