Nicholas David Ionel învins de Dragoş Dima la Antalya

Talentatul Nicholas David Ionel a fost depăşit de Dragoş Dima la recentul turneu din Antalya.
Tânărul jucător român de tenis Nicholas David Ionel.
Tânărul jucător român de tenis Nicholas David Ionel. (David-Nicholas Ionel/facebook)

Nicholas David Ionel (17 ani, locul 551 ATP), cap de serie 8, a fost învins de compatriotul său Dragoş Dima (27 de ani, locul 848 ATP), cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, în primul tur al turneului de tenis de la Antalya, Turcia, cu premii în valoare de 15.000 USD.

După cele două turnee câştigate consecutiv la Tabarka, Tunisia, săptămânile trecute, probabil că Nicholas - care a devenit şi jucătorul nr.3 al României după succesele din ultima perioadă - s-a resimţit după eforturile făcute şi nu a mai putut continua în acelaşi ritm.

În altă partidă, Mircea Alexandru Jecan (31 de ani, locul 614 ATP) a dispus de francezul de 23 de ani Alexis Boureau cu scorul de 6-4, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport